Des de la cimera de 2015 de Global Voices, cap avant i cap amunt

Potser no se'ns va vore des de l'espai, com la Gran Muralla Xina. Però afortunadament el dron amb càmera que ens va filmar davant l'edifici del Capitoli Provincial de la Ciutat de Cebu la vesprada del 25 de gener de 2015 es va desplaçar sols uns 35 metres sobre nosaltres i va captar una fracció de la comunitat de Global Voices reunida en una molt respetable i vistosa (considerant la rapidesa amb què l'havíem fet) formació en columna i en cercle representant els 10 anys de la nostra existència.

Vam complir 10 en desembre, fet pel qual la sisena Cimera de Ciutadans Global Media de gener en la Ciutat de Cebu, Filipines, era un altre moment que celebrar. La llàstima fou que no vam ser capaços de realitzar-la amb els més de 800 membres actius actuals de la comunitat.

Com són de les poques vegades en què la nostra comunitat virtual es pot reunir físicament, les cimeres bienals són extremadament importants per al desenvolupament de l'organització. La Cimera de 2015 va incloure quatre dies de reunions internes, i va culminar en una conferència pública al Capitoli Provincial de Cebu sobre Internet obert: perspectives locals, drets globals. Els actes es van encetar, emotivament i apropiadament, amb una declaració llegida per membres de Global Voices en la qual es demanava l'alliberament de treballadors de mitjans en línea i d'activistes empresonats. També es van anunciar a la Cimera els guanyadors del concurs d'assaig recolzat per Google.

Hem d'agrair a molts per ajudar a fer de la Cimera de 2015 un èxit així:

Als conferenciants, per compartir generosament la vostra saviesa durant els actes de la Cimera (vore informes i vídeos en la web de la Cimera).

Als assistents, els quals provenien tant de prop com de lluny de les Filipines, i d'altres parts del món, per formar part de l'esdeveniment.

Als patrocinadors internacionals: Fundació Ford, Fundació MacArthur, Google, Fundacions Open Society, Fundació Knight, Yahoo! i Automattic.

La Cimera no haguera sigut l'èxit que va ser sense l'enorme suport que vam rebre de la zona d'acollida. Agraïm de tot cor al patrocinador de mitjans, SunStar Publishing, i als patrocinadors de tecnologia, Globe Telecom i Smart Communications. A la província de Cebu per deixar-nos el seu edifici del Capitoli Provincial durant dos dies. Al Ministeri de Turisme de Filipines per la afectuosa benvinguda filipina i per la festa èpica de clausura al Museu Sugbo. I a Doris Isubal-Mongaya i el seu equip de PRWorks per l'extraordinària capacitat d'organització i pels detalls experts que van fer de la nostra estància a Cebu tan especial de moltes maneres – i pel regal del vídeo amb el dron.

Anem cap avant i cap amunt.

Comença la conversa

Autors, si us plau, Obre sessió »

Pautes

  • Tots els comentaris són revisats per un moderador.. Si us plau, no introdueixis comentaris més d'una vegada o es podrien identificar com a correu brossa.
  • Si us plau, respecta als altres. No s'aprovaran comentaris que continguin missatges ofensius, obscenitat o atacs personals.