Sri Lanka exerceix un control de natalitat coercitiu

Groundviews [en] informa que les dones de tres poblats de Kilinochchi, amb fills menors de cinc anys, van ser convocades a l'hospital de la divisó de Veravil per pesar-los i vaccinar-los. Segons l'infome, els metges i les infermeres van utilitzar un llenguatge coercitiu i van manipular la informació mèdica per tal de convèncer aquestes dones de prendre implants subdèrmics de sols Progestogen (POSDIs), un mètode de control hormonal de la natalitat a llarg termini.

Comença la conversa

Autors, si us plau, Obre sessió »

Pautes

  • Tots els comentaris són revisats per un moderador.. Si us plau, no introdueixis comentaris més d'una vegada o es podrien identificar com a correu brossa.
  • Si us plau, respecta als altres. No s'aprovaran comentaris que continguin missatges ofensius, obscenitat o atacs personals.