Em trobeu a faltar? Uns hackers colen l'arxienemic d'en Sherlock a la TV del metro de Kíev

Moriarty, the villain from BBC's Sherlock series, surprised Kyiv metro riders on January 14. Image from Nash Kiev Facebook community.

Moriarty, el geni criminal de la sèrie Sherlock, de la BBC, va sorprendre els passatgers del metro de Kíev el 14 de gener. Imatge de la comunitat de Facebook Nash Kiev.

Els passatgers del metro de Kíev, la capital d'Ucraïna, es van dur una bona sorpresa el 14 de gener, quan unes imatges d'en Moriarty, el malvat criminal dels llibres i les pel·lícules de Sherlock Holmes, van aparèixer de cop i volta a les pantalles dels vagons de metro, reemplaçant els típics i avorrits anuncis de seguretat.

Els mitjans socials aviat es van omplir de fotos de les pantalles hackejades, mostrant la versió d'en Moriarty interpretada per l'actor Andrew Scott a la popular sèrie Sherlock, de la BBC. Les imatges també incloïen les paraules “Em trobes a faltar?”, seguint la trama de l'últim episodi de la tercera temporada de la sèrie, quan l'arxienemic d'en Sherlock, que suposadament havia mort, apareix a totes les pantalles de Londres.

A photo capturing the sudden appearance of Moriarty on subway screens. Image from Nash Kiev Facebook community.

Fotografia que captura la sobtada aparició d'en Moriarty a les pantalles del metro. Imatge de la comunitat de Facebook Nash Kiev.

Les comunitats dels mitjans socials de Kíev especulen que la broma l'han feta uns hackers, però fins ara ningú no ha assumit la responsabilitat per les imatges. El servei de premsa del sistema de metro de Kíev va dir a la web ain.ua que ells no havien autoritzat l'aparició de les imatges d'en Moriarty i que estan investigant. També van assenyalar que el contingut de les pantalles publicitàries dels vagons de metro és competència de l'agència encarregada de gestionar la publicitat que es col·loca a les estacions de metro.

Tot i que l'incident no ha provocat cap problema en el sistema de funcionament del metro i sembla haver estat una broma sense mala intenció, ain.ua va apuntar que ha fet que es qüestioni l'efectivitat dels sistemes de seguretat del servei de metros.

Comença la conversa

Autors, si us plau, Obre sessió »

Pautes

  • Tots els comentaris són revisats per un moderador.. Si us plau, no introdueixis comentaris més d'una vegada o es podrien identificar com a correu brossa.
  • Si us plau, respecta als altres. No s'aprovaran comentaris que continguin missatges ofensius, obscenitat o atacs personals.