Els 10 països més feliços del món estan tots a Amèrica Llatina

Classificació dels països més (i menys) feliços del món.

Resulta que la humanitat està bastant feliç. Això és el que diu l'últim informe d'emocions mundials de l'empresa d'enquestes Gallup, pel qual es van entrevistar més de 150.000 adults de 148 països durant 2014 sobre…

Gallup va entrevistar 150.000 adults a 148 països, fent preguntes com “Vas somriure o riure ahir?” o “Vas aprendre o fer quelcom interessant ahir?” per a construir un índex d'experiència positiva. Sorprenentment, segons Quartz, el difusor de notícies on es va publicar l'estudi, els deu països amb més emocions positives es troben tots a Amèrica Llatina, i van de Paraguai a Nicaragua.

L'estudi, que utilitza una escala del 0 al 100, indica que la mitjana mundial d'experiències positives durant l'any 2014 és del 71%, “la mateixa que durant el 2013 i més o menys s'ha mantingut des del 2006″.

El país amb menys experiències positives és Sudan (47%). Els nivells de felicitat també son baixos a Tunísia, Sèrbia, Turquia i altres, aparentment a causa de la guerra o altres tipus d'inestabilitat política.

A Bolívia i El Salvador, per exemple, el 59% dels enquestats va respondre “sí” a totes les preguntes sobre emocions (tant positives com negatives), cosa que dóna a aquests països un “nivell d'emotivitat” particularment alt.

Comença la conversa

Autors, si us plau, Obre sessió »

Pautes

  • Tots els comentaris són revisats per un moderador.. Si us plau, no introdueixis comentaris més d'una vegada o es podrien identificar com a correu brossa.
  • Si us plau, respecta als altres. No s'aprovaran comentaris que continguin missatges ofensius, obscenitat o atacs personals.