Ser membre del Parlament a Uganda és un negoci lucratiu

Ser legislador a Uganda és un negoci lucratiu com la Prudence explica [en]: 

Friends, being a Member of Parliament in Uganda is good business.

All you need to do is buy your way into the August House with a few sachets of salt, pieces of soap, some sugar and pledges to your local church. Make sure that you have your academic papers right because when your opponent discovers that your qualifications are found wanting, this is one reason you will be kicked out.

In this job, you will be paid huge amounts of money every month regardless of whether you attend sessions or your are in your farm tending to your cattle, you will travel abroad with fine Per Diem, you can keep quiet in parliamentary sessions , play solitaire on your iPad or take a good afternoon nap – relax no one will hold you accountable.

Amics, ser membre del Parlament a Uganda és un bon negoci.

Tot el que es necessita és comprar la teva entrada al August House amb unes quantes bossetes de sal, sabons, sucre i promeses a l'esglèsia local. Assegura't que la teva documentació acadèmica és correcta perquè quan el teu oponent descubreixi que les  teves qualificacions són deficients, pot ser  una de les raons per les que pots ser expulsat. 

En aquest treball guanyaràs grans quantitats de diners tant si vas a les sessions com si estas a la granja atenent al bestiar, viatjaràs a l'estranger amb bones dietes, pots quedar-te en silenci a les sessions del Parlament, jugar al solitari amb el teu iPad o fer una becaina que ningú et responsabilitzarà. 

 

Comença la conversa

Autors, si us plau, Obre sessió »

Pautes

  • Tots els comentaris són revisats per un moderador.. Si us plau, no introdueixis comentaris més d'una vegada o es podrien identificar com a correu brossa.
  • Si us plau, respecta als altres. No s'aprovaran comentaris que continguin missatges ofensius, obscenitat o atacs personals.