Aprèn a protegir els teus e-mails en menys de mitja hora

#EmailSelfDefense infographic by Journalism++ for the Free Software Foundation (CC BY 4.0)

#EmailSelfDefense infografia de Journalism++ per a la Free Software Foundation (CC BY 4.0)

Email Self-Defense és una guia per a principiants sobre l'encriptació d'e-mails que la Free Software Foundation (FSF) va llançar en sis noves llengües [frdejprupt i tr] el 30 de juny de 2014. Pròximament apareixerà en més llengües.

Fins i tot si no tens res a amagar, fer servir l'encriptació t'ajuda a protegir la intimitat de la gent amb qui et comuniques i dificulta la tasca dels sistemes de vigilància en massa. Si tens alguna cosa important a amagar, estàs en bona companyia; aquestes són les mateixes eines amb què Edward Snowden va compartir els seus famosos secrets sobre l'NSA.

"Edward, a friendly email bot helps Email Self-Defense users test their new encryption systems."

El bot Edward ajuda els usuaris d'Email Self-Defense a provar els sistemes d'encriptació.

La guia de FSF es va presentar originàriament en la campanya Reset The Net el 5 de juny de 2014, una jornada mundial d'acció contra la vigilància en massa en ocasió del primer aniversari de les revelacions d'Edward Snowden sobre la maquinària d'espionatge mundial i indiscriminat de l'Agència de Seguretat dels EUA (NSA).

Email Self-Defense és únicament una peça important de la solució a la vigilància en massa”, comenta FSF:

Al mateix temps que aprenem a fer servir eines d'encriptació, també cal fer pressió política per a dominar la vigilància, construir una internet més segura i forçar els governs i les empreses a reduir la quantitat de dades que apleguen de nosaltres. Esperem que les versions traduïdes d'Email Self-Defense serveixin de porta d'entrada a aquest moviment heterogeni de persones a tot el món.

Comença la conversa

Autors, si us plau, Obre sessió »

Pautes

  • Tots els comentaris són revisats per un moderador.. Si us plau, no introdueixis comentaris més d'una vegada o es podrien identificar com a correu brossa.
  • Si us plau, respecta als altres. No s'aprovaran comentaris que continguin missatges ofensius, obscenitat o atacs personals.