Violacions dels drets humans durant les manifestacions #Euromaidan a Ucraïna

Un dels molts blogs que s'han creat per seguir les manifestacions Euromaidan a Ucraïna, les quals duren ja dos mesos, ha recopilat una sèrie de imatges [en] de manifestants ferits i ensangonats de les darreres setmanes de protesta, i parla, també, de les violacions preocupants dels drets humans fonamentals, com les pallisses a ciutadans i periodistes a Ucraïna durant les manifestacions pacífiques. Aquesta publicació en particular para atenció a les declaracions de diversos observadors dels drets humans i al fet que, més enllà de la repressió violenta per part de la policia, alguns participants a les manifestacions encara es troben custodiats per la policia:

Només durant el mes de desembre, d'acord amb el director del Grup pels drets humans de Khàrkiv, Ievgen Zakharov, més de 50 periodistes han estat atacats -principalment per la policia-, i també altres 40 només l'1 de desembre, quan una gran manifestació va sorgir al centre de Kíev com a resposta a la repressió violenta de la policia a la plaça de la Independència el dia anterior […].

Tot i l'amnistia que s'ha declarat per als manifestants Euromaidan, quatre activistes encara es troben custodiats per la policia per haver participat a les manifestacions, segons la membre del Grup pels drets humans de Khàrkiv Gàlia Coinaix, que va identificar tots quatre: Iaroslav Pritulenko, Andri Dzíndzia, Víktor Smali i Volodímir Kadura.

Comença la conversa

Autors, si us plau, Obre sessió »

Pautes

  • Tots els comentaris són revisats per un moderador.. Si us plau, no introdueixis comentaris més d'una vegada o es podrien identificar com a correu brossa.
  • Si us plau, respecta als altres. No s'aprovaran comentaris que continguin missatges ofensius, obscenitat o atacs personals.