“Syria Untold”: Cròniques de la revolució síria

Una Síria oberta i creativa ha aflorat després de dècades d'aïllament i silenci mentre la lluita continua sobre el terreny durant més de dos anys d'ençà de l'aixecament sirià. Des de vagues i segudes, passant per cançons creatives i pancartes, fins a incomptables manifestacions ciutadanes, la resistència diària contra la tirania encara no rep gairebé cobertura per part dels mitjans convencionals.

Després de mesos treballant amb un grup de periodistes, escriptors, programadors i dissenyadors sirians que viuen tant a Síria com a l'estranger, vam engegar Syria Untold, un projecte centrat en explicar la història de la revolució siriana.

El nostre projecte combina la recopilació d'informació de les xarxes socials i la informació que comparteixen els activistes locals amb els continguts originals que crea el nostre equip. Hi ha dues versions, en anglès i en àrab.

logoss

Ens centrem en la història de l'aixecament sirià a través de les campanyes locals, la desobediència civil, l'art i la creativitat. La història de les veus que normalment no reben atenció per part dels mitjans convencionals. La història de la resistència diària que continua, malgrat la militarització creixent sobre el terreny i els intents del règim de silenciar qualsevol forma d'expressió ciutadana. Volem donar ressò a aquestes veus i ajudar els altres a entendre-les en context.

Syria Untold treballa conjuntament amb Global Voices Online. Com a part de l'interès de GV de donar ressò a les veus dels ciutadans i a les iniciatives locals, els editors de Global Voices s'encarreguen de revisar els posts de Syria Untold, mentre que els traductors voluntaris s'encarreguen de la traducció.

Necessitem l'ajuda de tothom per fer-ho possible, així que estigueu atents a #syriauntold!

http://www.syriauntold.com/

About Syria Untold:

Syria Untold is an independent digital media project exploring the storytelling of the Syrian struggle and the diverse forms of resistance. We are a team of Syrian writers, journalists, programmers and designers living in the country and abroad trying to highlight the narrative of the Syrian revolution, which Syrian men and women are writing day by day. Through grassroots campaigns, emerging forms of self-management and self-government and endless manifestations of citizen creativity, a new outspoken Syria has emerged, after decades of repression and paralysis. With mainstream media focusing increasingly on geostrategic and military aspects and less on internal dynamics developing on the ground, we believe there are many aspects of the Syrian struggle that remain uncovered, many stories that we would not like to see forgotten. Welcome to the stories of daily resistance and creativity. Welcome to Syria Untold.

Sobre Syria Untold:

Syria Untold és un mitjà de comunicació digital independent que analitza la crònica de la lluita a Síria i les diverses formes de resistència. Som un equip d'escriptors, periodistes, programadors i dissenyadors sirians que vivim a Síria i a l'estranger que intenta donar ressò a la història de la revolució siriana que homes i dones escriuen dia rere dia. Després de dècades de repressió i paràlisi, una Síria nova i oberta ha aflorat gràcies a campanyes a nivell local, a formes emergents d'autogestió i d'autogovern i a noves manifestacions de creativitat sense fi per part dels ciutadans. Amb l'atenció creixent dels mitjans convencionals sobre els aspectes geoestratègics i militars, més que no pas sobre la dinàmica interna que s'està desenvolupant sobre el terreny, creiem que hi ha molts aspectes de la lluita siriana que no han sortit a la llum, moltes històries que ens agradaria que no s'oblidessin. Benvinguts a les històries de la resistència i de la creativitat del dia a dia. Benvinguts a Syria Untold.

Comença la conversa

Autors, si us plau, Obre sessió »

Pautes

  • Tots els comentaris són revisats per un moderador.. Si us plau, no introdueixis comentaris més d'una vegada o es podrien identificar com a correu brossa.
  • Si us plau, respecta als altres. No s'aprovaran comentaris que continguin missatges ofensius, obscenitat o atacs personals.