FOTOS: Redescobrim Eslovènia, el tresor d'estiu dels Balcans

Eslovènia darrerament s'està convertint en un destí encara més popular per la seva nombrosa i atractiva oferta d'estiu, en particular per als ciutadans europeus. La intenció d'Eslovènia de centrar-se en el turisme de salut i de desenvolupar-lo ha estat un gran èxit, i aquest petit país compta ara amb una dotzena de balnearis i centres de salut.

Gràcies als avantatges geogràfics pel que fa a la ubicació i al clima, el pla de desenvolupament eslovè ha creat 15 dels centres de salut més moderns amb l'eslògan “La salut a través de la natura”. Aquesta campanya de turisme de balnearis ha fet que un nombre creixent de turistes, amants de la costa verda mediterrània, visiti Eslovènia [en].

One of Slovenia's man natural wonders - Skocjan Caves; used under Creative Commons license.

Una de les principals meravelles naturals d'Eslovènia, les Coves Skocjan; amb llicència Creative Commons.

Eslovènia només compta amb 46,6 quilòmetres de costa, però els municipis costaners de Piran, Izola i Koper, amb el seu ambient i les seves estructures medievals, són una atracció pels turistes. Aquest estiu, els mitjans de comunicació socials són plens de càlides salutacions d'usuaris de molts punts d'Europa i del món durant les seves vacances a Eslovènia, i semblen especialment impressionats per les meravelles naturals del país. Una pàgina de Facebook per a entusiastes de l'espeleologia comparteix fotografies de turistes de les increïbles coves Skocjan. Una altra pàgina de Facebook, dedicada a l'estiu a Eslovènia, comparteix fotografies d'activitats d'estiu dels usuaris, com ara el ràfting.

Kayaking lessons in Soča Valley; photo courtesy of Soča Rafting, used with permission.

Classes de caiac a la Vall de Soča; fotografia cortesia de Soča Rafting (utilitzada amb permís).

Soča Valley offers many activities and adventures; photo courtesy of Soča Rafting, used with permission.

La Vall de Soča ofereix moltes activitats i aventures; fotografia cortesia de Soča Rafting (utilitzada amb permís).

Tanmateix, el destí més popular sembla que és la ciutat de Bled:

Alastair Mavor, un estudiant londinenc d'Història de la Universitat de Nottingham, diu això sobre Bled:

Llac de Bled: realment insuperable!

Un altre usuari de Twitter, una professional dels mitjans de comunicació i nadiua d'Eslovènia, @LenjaFPapp, diu:

La manera màgica d'acabar el diumenge!

Un turista austríac, @StephDo_ ha penjat una pintoresca fotografia del llac Bled:

Un gran dia a Bled!

Els llacs eslovens encara criden gran part de l'atenció dels visitants, però sembla que Eslovènia té l'objectiu de dirigir-la cap a altres llocs i activitats que ofereix: és el que ABC News anomena vacances al cor d'Europa [en].

Comença la conversa

Autors, si us plau, Obre sessió »

Pautes

  • Tots els comentaris són revisats per un moderador.. Si us plau, no introdueixis comentaris més d'una vegada o es podrien identificar com a correu brossa.
  • Si us plau, respecta als altres. No s'aprovaran comentaris que continguin missatges ofensius, obscenitat o atacs personals.