Entrevista amb David DeGraw, organitzador d'Occupy Wall Street

Aquest post és part de la nostra cobertura especial  #Occupy Worldwide.

David DeGraw, un dels primers participants del moviment del 99% ha explicat el naixement i desenvolupament de les protestes d'Occupy Wall Street en un vídeo que celebra el primer aniversari del moviment (la primera entrevista que ha donat en sis mesos).

Entrevistat per Cenk Uygur per al programa de televisió “The Young Turks”, va tractar el sorgiment del moviment, les dificultats de l'organització, com de difícil va ser unificar un grup de gent tan divers, les expectatives de ser elegit portaveu d'una organització sense líder, així com els triomfs del moviment.

 

Segons AmpedStatus.org, els mitjans de comunicació del moviment del 99% han estat essencials per obrir els ulls d'una nova generació i fer-los veure que poden fer un canvi:

Es tracta d'enfortir una nova generació per ser líders, per comprometre's. […] Hi ha milions de persones involucrades en crear un canvi que no estaven compromeses i fent un canvi fa un any. […] A nivell mundial, el moviment és el Big Bang de la següent fase de l'evolució de la humanitat. Ha creat aquest nou ecosistema de transformació en massa. Milions de persones s'han posat en marxa i s'han alliberat de la gàbia de la propaganda. El primer pas és obrir la porta de la presó perquè la gent puga sortir volant i s'adoni que podem canviar les coses. Un altre món és possible. Un altre món està succeint ara.

És necessari obtenir diners per finançar el moviment en el futur, però DeGraw és bastant reservat quant a quin serà el pròxim gran pas. Al seu blog de Tumblr parla sobre l'evolució del moviment i on hauria d'anar en el futur:

És hora de donar-li la volta al guió de protesta »

En comptes de protestar contra el que anem en contra, anem a demostrar les coses per les quals anem a favor.

Hem d'ocupar i ampliar les solucions. Anem a ocupar les forces que estan fent evolucionar la nostra societat cap a un futur sostenible i pròsper, per al 100%.

Anem a manifestar-nos a favor de sistemes alternatius monetaris amb èxit, energies alternatives, educació alternativa, mitjans de comunicació alternatius, alimentació alternativa, salut alternativa, sistemes alternatius de govern.

Aquest post és part de la nostra cobertura especial  #Occupy Worldwide.

Comença la conversa

Autors, si us plau, Obre sessió »

Pautes

  • Tots els comentaris són revisats per un moderador.. Si us plau, no introdueixis comentaris més d'una vegada o es podrien identificar com a correu brossa.
  • Si us plau, respecta als altres. No s'aprovaran comentaris que continguin missatges ofensius, obscenitat o atacs personals.