Brasil: El Ministeri de Salut anuncia una campanya conjunta amb Facebook

El Blog da Saúde del Ministeri de Salut va anunciar una campanya conjunta [pt] amb Facebook per a incentivar la donació d'òrgans per part dels membres de la major xarxa social del món. «El ministre de salut, Alexandre Padilha, i el vicepresident de Facebook a Amèrica Llatina, Alexandre Hohagen, afegiran el proper dilluns 30 una nova característica al perfil els usuaris que pretén fomentar la donació d'òrgans al país [pt].»

Comença la conversa

Autors, si us plau, Obre sessió »

Pautes

  • Tots els comentaris són revisats per un moderador.. Si us plau, no introdueixis comentaris més d'una vegada o es podrien identificar com a correu brossa.
  • Si us plau, respecta als altres. No s'aprovaran comentaris que continguin missatges ofensius, obscenitat o atacs personals.