Síria: campanya per aturar un any de matances

Aquest apunt forma part de la cobertura especial Syria Protests 2011/12.

Zeinab from Egypt joins the campaign

La Zeinab d'Egipte s'ha unit a la campanya.

Per recordar el primer aniversari de la violència i repressió que va acompanyar la revolta a Síria, iniciada el 15 de març de 2011, s'ha obert una campanya de mobilització i acció de personalitats, usuaris detacats de Twitter i ONG (CIHRS, FIDH, etc.) de tot el món per llançar una crida en massa als dirigents polítics a unir-se i aturar la matança al país.

Es proposa a la gent de fotografiar-se amb cartells que diguin “UNIU-VOS PER SÍRIA” i “ATUREU UN ANY DE MATANCES” en la seva llengua i penjar les fotos posteriorment a la pàgina de Facebook de la campanya. L'acció es porta a terme del Brasil a Indonèsia, passant pel món àrab, i busca tanta participació com sigui possible.

El 15 de març es llançarà un vídeo de personalitats mundials, juntament amb l'etiqueta #UniteForSyria a Twitter.

En suport d'aquesta crida mundial, una cinquantena de líders de tot el planeta han publicat una carta oberta al diari Financial Times en què demanen als membres del consell de seguretat de l'ONU que “s'uneixin per Síria i aturin un any de matances”.

Aquest apunt forma part de la cobertura especial Syria Protests 2011/12.

Comença la conversa

Autors, si us plau, Obre sessió »

Pautes

  • Tots els comentaris són revisats per un moderador.. Si us plau, no introdueixis comentaris més d'una vegada o es podrien identificar com a correu brossa.
  • Si us plau, respecta als altres. No s'aprovaran comentaris que continguin missatges ofensius, obscenitat o atacs personals.