Demografia dels autors de Global Voices el 2010

Qui són els autors de Global Voices, quin és el seu origen i què pensen sobre el futur de Global Voices, el periodisme i els mitjans ciutadans? En una sèrie d'articles, compartim els resultats de l'Enquesta d'Autors de Global Voices del 2010. Cent setze autors han contestat l'enquesta anònima durant l'abril. El 87% dels participants es van identificar com a autors (com a mínim un article aquests últims tres mesos), i el 13% restant va indicar que actualment estava inactiu.

Aquest article dóna un cop d'ull a la composició demogràfica bàsica de Global Voices. No hauria de sorprendre'ns que siguem un grup de persones molt divers i global. Però exactament com de divers? Continua llegint.

Edat

La majoria de la comunitat de Global Voices té entre 25 anys i 44 (75%). Més del 50% té entre 25 anys i 34, i més del 25% entre 34 i 35. Els més joves, entre 19 i 24, arriben gairebé al 15%, mentre que gairebé el 10% té 45 anys o més.

"Quants anys tens?"

Gènere

A Global Voices hi ha molta igualtat respecte al percentatge d'homes i dones, que és pràcticament de 50/50.

"Quin és el teu sexe?"

Ocupació

Els autors dediquen força temps a escriure per a Global Voices. La majoria escriu per a Global Voices simultàniament a feines a temps complet (40%). Cap a un 30% són freelance o autònoms, i un 15% s'identifica com a estudiants. Un grup més petit són els treballadors a temps parcial (10%) o persones jubilades o desocupades (5%).

Estat civil

Més de la meitat dels autors de Global Voices són solters (més del 50%). Prop de la meitat (45%) són casats o tenen parella. I una minoria (5%) estan divorciats.

"Quin és el teu estat civil actual?"


Educació

La comunitat de Global Voices té una bona educació. Més del 85% dels enquestats van indicar que havien completat estudis universitaris, i més del 40% té un postgrau o un doctorat. Alguns indiquen que l'educació més alta que han rebut són alguns anys a la universitat (15%).

"Quina d'aquestes opcions descriu millor el nivell més alt d'educació que has assolit? (Marca l'equivalent en edat si el certificat educatiu és diferent als que es proposen)"


Origen

Els enquestats havien nascut en seixanta-cinc països, i estaven dispersats per unes quantes regions.

Amèrica (38%) (nota: els Estats Units només hi representen un 8% del total)
Europa occidental (15%)
Nord de l'Àfrica (11%)
Àsia oriental (10%)
Sud de l'Àsia (10%)
Àfrica subsahariana (6%)
Europa central i de l'est (6%)
Àsia central i Caucas (2%)
Oceania (1%)

La comunitat de Global Voices és diversa i cosmopolita. Gairebé el 20% dels membres tenen com a mínim un progenitor que ha nascut en un país diferent del seu, i el 13% va dir que tenia la nacionalitat de més d'un país. Gairebé el 30% dels enquestats viuen actualment en un país diferent d'on van néixer.

Localització

Els autors enquestats es troben actualment en cinquanta-vuit països, escampats per molts continents.

Amèrica (42%) (nota: els Estats Units hi representen només el 16% del total)
Europa occidental (17%)
Àsia oriental (11%)
Nord de l'Àfrica (8%)
Sud de l'Àsia (6%)
Àfrica subsahariana (6%)
Europa central i de l'est (6%)
Oceania (3%)
Àsia central i Caucas (1%)

Més o menys la meitat dels enquestats van indicar que només havien viscut en un país, i l'altra meitat havia viscut en uns quants països. De mitjana, els enquestats han viscut com a mínim en dos països, amb alguns membres que han viscut en sis països, set o fins i tot vuit.

Llengua

Els autors de la comunitat de Global Voices parlen de mitjana tres llengües. La majoria (70%) no es van criar en anglès. La majoria parla un altre idioma que no és l'anglès sovint o molt sovint (83%), alguns parlen un altre idioma de vegades (7%), i encara uns altres gairebé mai o mai no el parlen (10%).

Ordinador

I, finalment, el que tot geek autèntic vol saber: els autors de Global Voices prefereixen lleugerament els PC (41%) respecte dels Macintosh (35%), amb alguns que opten per Linux/Unix (10%) o un altre sistema operatiu (3%).

Alguns no tenen cap preferència en aquesta qüestió (11%).

"Prefereixes Mac, PC o Linux/Unix?"

Comença la conversa

Autors, si us plau, Obre sessió »

Pautes

  • Tots els comentaris són revisats per un moderador.. Si us plau, no introdueixis comentaris més d'una vegada o es podrien identificar com a correu brossa.
  • Si us plau, respecta als altres. No s'aprovaran comentaris que continguin missatges ofensius, obscenitat o atacs personals.